1. juli 2010

Neida - har ikke tatt ferie...

ENDA.

Men nå er det båten som gjelder, og
den trengte jo en real vask innvendig før ferien.
Båten vår...

Alt av dyner, puter, tepper og stæsj er nå på plass.
Så da kan nedtellinga begynne.

Men nå må jeg ta kvelden folkens,
ellers blir jeg så veldig trøtt i morgen.

GOD HELG TIL DERE ALLE!!!

KOS FRA MANNE

4 kommentarer:

 1. HÆÆÆÆÆÆÆ? er dette flotte soverommet i den lille båten????????? Hvor er det henne da, i bunnen av båten? eller i en henger som henger på slep????? Dette skjønte jeg ikke....... men jeg har mer peiling på campingvogner enn båter, for å si det sånn, he-he. Har savna deg, vennen!!!! Klemz Grethe PS. Har i dag morges fått enda en krydderkrukke til Bestemors krydder hylle, med tut:DDDDD

  SvarSlett
 2. For et lekkert soverom - pa BATEN!

  Kos dere med bat, sommer og uteliv!

  SvarSlett
 3. Så kjempefint soverom Marianne. Ja, her går det vel ann å leve. Så nå er vel sommerværet bestilt. Vi har begynt 2 uker ferie nå. Men i dag er det jo ikke så fint vær så jeg har funne fram pc`n. Ønsker dere en super ferie!

  SvarSlett
 4. Heisan!!! Takk for hilsen!!! Jeg kom frem til Raulandsakademiet, og er så fornøyd fordi jeg turde. Selvfølgelig har jeg planlagt reiseruta, og sett til at jeg ikke har behøvd å rote meg ut på E18, og sånne styggeligheter!!!! Og jammen fant jeg et åpent nettverk her på akademiet.!!! Da ble jeg glad, da,- for jeg hadde glemt å sjekke om det var nett-tilkobling her. Jeg er så vant til at det er det på campen, så jeg glemte å sjekke. Ellers måtte jeg ha sjekket om det fantes et eller annet sted man kunne ha satt seg ned med laptoppen. Men glad jeg kan sitte på rommet!!!! Ha en fortsatt fin sommer!!!! Klemz Grethe.

  SvarSlett