23. februar 2010

TV nummer 1 eller 2...

Så er da TV-monster nr. 2 kommet i hus - og gutta er SUPERDUPERFORNØYDE. Mor også selvfølgelig, for nå kan jeg få se resten av OL-sendingene i fred.

Men så var'e nå slik at monsteret skulle kjøpes inn, og da salgsbilaget fra Elkjøp dumpet ned i postkassa med "supertilbud" på en 42" bestemte vi oss for å slå til. Med "dårlig" erfaring fra tidligere TV-kjøp, skjønte frua at detta kunne bli moro og ville derfor være med. Sist vi skulle kjøpe TV ønsket vi også å slå til på ett såkalt tilbud og trappet opp i butikken med følgende melding: Vi vil gjerne ha en sånn TV, vi... Hvorpå den unge ypplingen av en selger spør: "Er'e TV nr. 1 eller 2?" "TV nr. 1", svarer "kællen". "Og nei, da skal dere ikke ha denne TV'n", sier ypplingen og geleider oss i retning av en annen TV til dobbel pris. "Kommer ikke på tale", sier "Kællen". "Vi skal ha den TV'n", sier'n og peker i retning av den TV'n vi hadde bestemt oss for. "Vi har dessverre ikke flere igjen", sier selger'n. "Åssen kan det ha seg æ," sier "kællen". "Tilbudsavisa lå jo som bilag i dagens avis". Selger'n blir stående å stotre og stamme, og prøver febrilsk å selge oss en annen TV. Men når "kællen" har bestemt seg, så har han bestemt seg, og vi går ut av butikken med uforurettet sak. TV'n blir kjøpt ett annet sted, og frua og "kællen" er skjønt enig om at det er siste gang de skal handle noe på Elkjøp.

Men så er'e nå slik at Elkjøp har faktisk VELDIG BRA tilbud på enkelte ting, og med slunken lommebok er'e viktig å spare penger der man kan. Så "klok av skade" ringte "kællen" og sjekket om de hadde flere TV-er igjen. Joda, de hadde 3 stk. igjen på lager - og det er da jeg lurer på hvor mange TV-er de egentlig hadde til den prisen, siden tilbudsavisen kom ut samme dag. Vi hev oss derfor i bilen og vel fremme 10 minutter senere, var vi svært spente på om de fremdeles hadde flere igjen. Og denne gangen var vil heldige. For TV hadde de, og ikke prøvde de å prakke på oss noen annet heller, bortsett fra diverse kabler, TV-rens, veggheng,  forsikringer osv.

Så nå står TV'n der, da - og gutta er "HAPPY"

Men FYTTIRAKKER'N,  så svær æ, gett!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar