14. april 2010

En innertier, mamma...

Mmmmmmmmmmmm!!!
Foccacia og stekt kyllingfilèt til middag forårsaket
nesten stående ovasjoner fra horden i dag.

Og jeg må jo innrømme at det smakte godt selv, også.
Liksom en smak av sommer. Lett og godt.

Lettvindt var det å lage også, selv på en hverdag,
så det kommer jeg til å gjøre oftere. Hvis man sørger
for å ta opp kyllingen fra fryseren på morgenen før jobb,
går det virkelig unna. Deigen blandes og settes så til heving.
Og mens deigen heves tar mor seg "5" minutter på terrassen. 
Etter en times heving helles deigen utover bakepapiret. 
Så en liten etterheving før en blanding av olje og fransk krydder
helles over. Tilslutt strøs det med grovt salt.
Og mens foccacian står i ovnen, stekes kyllingfilètene.

Enklere blir det ikke!!!

Nå skal resten av kvelden tilbringes ved sy-maskinen.
Flere lavendel-hjerter med forskjellig design skal lages.

PREKÆS!!!

MANNE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar