22. mars 2010

Loppis-funn med ansiktsløftning...


Denne gangen er det ett fat i tre som har fått en ansiktsløftning. Hvem husker vel ikke (i hvertfall de av min årgang), den gangen det var så populært å male på ALT, ABSOLUTT ALT!!!


 Det være seg treboller, trefat, tresleiver, feiekoster, skiferplater, glass eller keramikk. You name it!!! Markblomster skulle det være, og gjerne med rød, blå eller grønn bunnfarge. KJEMPEPOPULÆRT og alle hadde det i en eller annen form. Og "ALLE MALTE"- med mer eller mindre heldig utfall. Jeg var en av dem med mindre heldig utfall - for frihåndstegning/maling er noe jeg absolutt ikke fikser.

Male med "bred" pensel derimot - DA PREKÆR VI!!! ;)


Fatet fant jeg på Lille Loppe (loppebutikk startet av kreative damer som jobber på frivillig basis), der hele beløpet går uavkortet til barn og unge i byen vår. Synes det er ett kjempeflott tiltak, og er ofte innom. Etter å ha pusset ned markblomstene, som ble malt i flere lag, måtte det 4!!! strøk til med hvit maling  før jeg ble fornøyd. Ved hjelp av decoupage-lim festet jeg det vakre bildet funnet hos Shabby Chic Papirskatter.

3 kommentarer:

 1. Oj, det var nydelig. Synes forresten markblomstene dine var flotte også. Nå er det snart bingen... Ha en god natt. Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Ny fin blogg spennende :)

  la meg til som følger jeg ! :)

  SvarSlett
 3. Nydelige og koselige bilder ! :)

  SvarSlett